Red Bull na náš trh vstoupil hned se čtyřmi modely elektrických koloběžek. Že to ale skutečně myslí vážně dokazuje svým zákazníkům prostřednictvím prodloužené záruky 5 let na motor zakoupeného stroje. A to ať už se jedná o základní řadu TEEN 10-10 v pořizovací ceně deseti tisíc, až po výkonný a luxusně vybavený stroj RACE TEN FULL jen o deset tisíc dražší. 5letou záruku obdrží každý zákazník, a to právě na možné poškození této nejnamáhanější části.

Elektrické koloběžky při správné péči mají životnost skutečně dlouhou. Výjimkou jsou samozřejmě součásti podléhající standardnímu opotřebení, jako jsou brzdové destičky nebo pláště. Elektrické koloběžky však podléhají standardní 2leté záruční lhůtě tak, jako každé zboží. Má-li však zákazník obavu z budoucích servisních nákladů po uplynutí této doby, nebo chce-li mít klid a jistotu, že mu bude koloběžka sloužit ještě déle, nabízí její dovozce zpoplatněnou prodlouženou záruku o dalších 12 nebo 24 měsíců.

Do konce prázdnin 2024 navíc tuto formu pojištění poskytuje prodejce s 50 % slevovým zvýhodněním! A to nejen na stroje Red Bull, ale na kompletní sortiment koloběžek portálu e-depa.

I toto jsou výhody, které získáte při nákupu své koloběžky přímo na prodejním portále dovozce. Provozovatel, společnost Tauer Group a.s., Vám totiž jako zástupce a dovozce zde nabízených značek, jejich prodejce a garant servisu, také poskytne odborné poradenství, nebo pomůže s výběrem nejvhodnějšího stroje pro Vás a rodinu.

Více informací o prodloužené záruce naleznete ZDE